Even voorstellen: Lise Geurts

Hallo allemaal, ik ben Lise Geurts van basisschool de schare in Sint Hubert.  Ik vertegenwoordig de jeugdgemeenteraad voor groep 7/8 samen met mijn BFF Laura. Het is dan ook heel toevallig dat ik samen met mijn beste vriendin in de jeugdgemeenteraad zit. Daar ben ik dan ook heel blij mee. Ik woon samen met papa, mama, Fenne en Juna. Mijn hobby’s zijn: voetballen, spelletjes spelen, met Laura afspreken, vissen en muziek maken. Ik speel dan ook Klarinet. Ik houd heel erg veel van buitenspelen. Dat doe ik dan ook regelmatig. Dan speel ik bijvoorbeeld een potje voetbal met klasgenootjes. Ik hoop dat ik heel veel kan leren van de jeugdgemeenteraad. En dat ik ook nog andere kinderen iets kan leren. Groetjes Lise Geurts.