Fotogalerij

Onderstaand kun je een aantal foto’s bekijken van de jeugdgemeenteraad in de raadzaal, maar ook van de diverse projecten. Als je een foto wat groter wilt zien, dan kun je er met je muis op klikken.

Vergeet niet om ook op de pagina Laatste Nieuws te kijken voor de wat meer recentere foto’s van activiteiten van de jeugdgemeenteraad.

Laatste aanvullingen:

Tijdens de Nationale Voorleesdagen was de Jeugdgemeenteraad ook actief. Hier enkele foto’s daarvan:

Het is inmiddels traditie dat de leden van de jeugdgemeenteraad de kermis in Mill openen. Zo ook in september 2017. Na de opening moesten de attracties natuurlijk getest worden en dat doen de leden maar al te graag, zoals aan onderstaande korte fotoreportage te zien is.

Deze foto’s zijn genomen  tijdens diverse vergaderingen en activiteiten van de jeugdgemeenteraad in het seizoen 2015 en 2016.

14 mei 2014 maakte de jeugdgemeenteraad een uitstapje naar Den Bosch met een rondvaart over de Binnendieze en een bezoek aan het Provinciehuis.

 

In de raadsperiode van 2012-2013 heeft de Jeugdgemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert in samenwerking met het senioren hobby centrum Mill bordjes ontworpen en geplaatst in de gemeente om de hondenbezitters er op attent te maken de uitwerpselen van hun huisdier op te ruimen. Hondenpoep is al jarenlang ergernis nummer 1 bij de kinderen van de Jeugdgemeenteraad.

Omdat het plaatsen van deze bordjes een groot succes was, is er in één van de vergaderingen van deze raadsperiode besloten om nieuwe, duurzamere, bordjes te plaatsen. Op 17 juni j.l is het eerste duurzame hondenpoepbordje, met medewerking van het senioren hobby centrum, door de Jeugdgemeenteraad van Mill en Sint Hubert geplaatst in het Landschapspark in Mill.

 

Tijdens de raadsvergadering op 11 juni 2013 nam de JGR afscheid van begeleider Wim van Happen. Onderstaand enkele foto’s daarvan.

 

Op 22 april 2013 ging de jeugdgemeenteraad op bezoek bij oud-burgemeester van Mill Hans Verheijen in de gemeente Wijchen, waar hij nu burgemeester is.