Gezocht: Cyber Agents

Beste leden van de jeugdgemeenteraad,

Hierbij vraag ik jullie hulp. Willen jullie mij helpen om spelers te vinden voor “Hackshield”?

Jullie spelen vaak games, je appt en je brengt veel tijd op social media door. Dat is heel erg leuk, maar kan soms ook gevaarlijk zijn. Je hebt vast wel eens gehoord over cybercriminaliteit. Boeven die op het internet actief zijn en zo bijvoorbeeld geld van je bankrekening stelen.

Daar kun je iets tegen doen. Hoe? Dat leer je door mee te doen met “Hackshield”. Dit is een hele leuke game die je leert wat je kunt doen tegen cybercriminaliteit. Als je meedoet met de game, word je een Cyber Agent die niet alleen zichzelf, maar ook je ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes beschermt.

Ik nodig alle kinderen tussen de 8 en 12 jaar in de gemeente Mill en Sint Hubert uit om mee te doen aan dit spel. En ik vraag jullie om mij te helpen om dit bekend te maken. Vertel het op school, tegen je vrienden en laat de flyer zien. Op de website van de jeugdgemeenteraad staat ook een filmpje waarin de politie en ik vragen om mee te doen.

Op www.joinhackshield.nl staat meer informatie en kun je je inschrijven. Over een paar weken worden de beste spelers van de gemeente Mill en Sint Hubert officieel door mij gehuldigd. Wanneer dit precies is, dat horen jullie nog.

Willen jullie mij helpen? Ik hoop dat heel veel kinderen in de gemeente Mill en Sint Hubert het spel gaan spelen!

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Walraven

Open de poster in grootformaat!