Even voorstellen: Bente Claassen

Hallo mijn naam is Bente Claassen.

Samen met mijn papa en mama en mijn broertje Lars woon ik in Mill. Ik ben 10 jaar en ben geboren op 5 Augustus 2008. Ik zit op de Kameleon in Mill,en zit in de klas bij meester Niek en bij juf Marthe. Mijn lievelingsvakken zijn gym,tekenen en Engels. Mijn hobby’s zijn scouting,hockey en filmpjes kijken.

Op school hadden we verkiezingen voor de Jeugdgemeenteraad. Iedereen die mee wilde doen moest een presentatie maken. Na het tellen van de stemmen was eruit gekomen dat ik in de Jeugdgemeenteraad mocht. En ik had meteen leuke ideeën;

• Geen hangjongeren meer bij parkeerplaatsen bij scholen. Dus een leuk plekje maken voor deze jongeren.
  • Voor een schoner Mill. Een groepje kinderen gaan iedere maand een wijk schoonmaken.
  • Meer speeldingen voor oudere kinderen. Bijvoorbeeld een klimwand.

En ik kijk naar al de vergaderingen en leuke dingen uit!

Groetjes Bente

(ps, je mag altijd dingen bij mij melden)