Bordjes hondenpoep

In de raadsperiode van 2012-2013 heeft de Jeugdgemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert in samenwerking met het senioren hobby centrum Mill bordjes ontworpen en geplaatst in de gemeente om de hondenbezitters er op attent te maken de uitwerpselen van hun huisdier op te ruimen. Hondenpoep is al jarenlang ergernis nummer 1 bij de kinderen van de Jeugdgemeenteraad.

Omdat het plaatsen van deze bordjes een groot succes was, is er in één van de vergaderingen van deze raadsperiode besloten om nieuwe, duurzamere, bordjes te plaatsen. Op 17 juni j.l is het eerste duurzame hondenpoepbordje, met medewerking van het senioren hobby centrum, door de Jeugdgemeenteraad van Mill en Sint Hubert geplaatst in het Landschapspark in Mill.