Even voorstellen: Lise Geurts

Hallo allemaal, ik ben Lise Geurts van basisschool de schare in Sint Hubert.  Ik vertegenwoordig de jeugdgemeenteraad voor groep 7/8 samen met mijn BFF Laura. Het is dan ook heel toevallig dat ik samen met mijn beste vriendin in de jeugdgemeenteraad zit. Daar ben ik dan ook heel blij mee. Ik woon samen met papa, mama, Fenne en Juna. Mijn hobby’s zijn: voetballen, spelletjes spelen, met Laura afspreken, vissen en muziek maken. Ik speel dan ook Klarinet. Ik houd heel erg veel van buitenspelen. Dat doe ik dan ook regelmatig. Dan speel ik bijvoorbeeld een potje voetbal met klasgenootjes. Ik hoop dat ik heel veel kan leren van de jeugdgemeenteraad. En dat ik ook nog andere kinderen iets kan leren. Groetjes Lise Geurts.

Even voorstellen: Lars Claassen

Hallo, mijn naam is Lars Claassen. Ik zit op basisschool ‘De Kameleon’. Ik ben geboren in Mill. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen, tekenen en scouting. Ik voetbal bij Juliana. Ik hou van buiten zijn. Ik heb een zus die ook in de jeugd-gemeenteraad zat, Bente Claassen. Mijn lievelingseten is pizza en ik lust echt geen stamppot. Ik heb er veel zin in. Groetjes Lars Claassen.